OVER ONS

Key Company wordt gevormd door Chris Houbolt en Els Wolters. Ontwikkeling, vernieuwing, commercie en creatie zijn de gemeenschappelijke delers en drijvers voor the Company. De samenwerking is complementair en aanvullend, het netwerk samen enorm, visie en beeld van de markt scherp en kansrijk.

Wie zijn wij?

  - het onderscheidend vermogen

Chris Houbolt

Chris kenmerkt zich in zijn werken als commercieel en strategisch sterk. Hij heeft een duidelijk beeld van de markt, de ontwikkelingen en kansen met eveneens groot netwerk. New business maar ook het commercieel versterken van de organisatie zijn kenmerkend voor zijn aanpak, voorkeur en werken. Chris behoudt helicopter view, is duidelijk en helder, geduldig, eerlijk, recht door zee en praktisch in de aanpak. 

Els Wolters

Zij ziet heel de dag kansen en mogelijkheden. Is eveneens commercieel sterk en richt zich daarbij graag op de mens binnen de organisatie. Ontwikkeling, coaching en commerciële positionering is waar zij absoluut warm voor loopt. Enthousiast, positief en energiek, soms kort door de bocht maar direct en eerlijk. Draait er niet omheen en vat de kans bij de horens.

CONTACT

Blijvende indruk van ons?
Wij horen graag van jou!
  • Gray LinkedIn Icon

Your search ends here

Kaarschotsestraat 18

4891SE Rijsbergen (Breda)

keycompany@mail.com

Kvk 69300135

NL47INGB0006625923

Chris 06 53 1374 40 - Els 06 45 8664 59
          keycompany@mail.com